вівторок, 29 листопада 2011 р.

Розвадовський загинув від ножових поранень. Основна версія МВС — побутовий конфлікт



Віталій Розвадовський Фото з ​​особистої сторінки на facebook.com, автор Максим Люков

Джерело: Дзеркало Тижня


Фотокореспондент тижневика «2000» Віталій Розвадовський, якого було вбито у понеділок, 28 листопада, отримав численні ножові поранення в голову і помер від втрати крові.


Як повідомив заступник начальника відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС у м.Києві Володимир Дмитренко, бійка почалася приблизно о 23:00, смерть зафіксована близько 3:00 29 листопада.

«Міліція швидко встановила особу потерпілого, відразу було повідомлено керівництво, — зазначив В.Дмитренко. - У нас є підозрюваний. Саме у цей момент його затримують. Деталі зможу розповісти після його затримання. Вже можна стверджувати, що підтверджується основна версія — побутовий конфлікт. Він стався на сходовій кліті, неподалік від квартири убитого. Причина конфлікту буде встановлюватися, адже з підозрюваним ми ще не спілкувалися. Із зібраними доказами можна на 80% сказати, що причина вбивства не пов'язана з журналістською діяльністю».

Нагадаємо, фотокореспондента Віталія Розвадовського, 1981 року народження, було вбито у понеділок, 28 листопада, біля під'їзду будинку за адресою Харківське шосе, 168.

У «2000» Віталій Розвадовський пропрацював 9 років, його фотографії також часто публікувалися під псевдонімом Віталій Січень.

 За матеріалами: Комментарии

Немає коментарів:

Дописати коментар